Skrattsalvor

Åtta av årets roligaste filmer i genrerna gapflabb, småfniss och alla varianter däremellan. Vi får avnjuta spinningklassen från helvetet, en självhjälpsfilm med positiva affirmationer om alltings förfall, den hotande livskrisen när du upptäcker vid altaret att din partner inte har sett din favoritserie, eller när läkaren av allt att döma är den minst friska på hela sjukhuset.

Visas:
FRI 28/10, 21:00 REGINA
SUN 30/10, 17:00 REGINA

Lou

Peggy öppnar sin dörr och hittar Lou, hennes katt som hon gav bort för två år sedan, som letar efter svar.

USA 2021 / 4:59 / Director: Karina Wolfe / Producer: Andrew Fairbank, Karina Wolfe, Micheala Myers

Purasangre

Ana är en femtonårig flicka som inte känner sig älskad av sina föräldrar. Efter att hon misslyckats med att vinna första pris i skolans djurritar-tävling stämmer hennes pappa, som är en professionell advokat, bildläraren för bedrägeri i domen.

Spain 2021 / 14:59 / Director: César Tormo / Producer: César Tormo

Entropy of Things

Undrar du någonsin varför saker går sönder? Tycker du att det är irriterande? Skulle du säga att det är onödigt? Två unga och vackra hipsters konfronteras med dessa frågor i en episk förklaring av livet och dess kamper. ENTROPY OF THINGS avslöjar hemligheten om hur man hanterar frustrationen över att saker går sönder och hur man hittar den ultimata lättnaden. Hemligheten är lika enkel som kraftfull: Acceptera naturen och ersätt det som är föråldrat med det som är glänsande och nytt. Du vet vad du vill!

Switzerland 2021 / 3:51 / Director: Sean Wirz / Producer: Sean Wirz, Basil Oberli, Carlo El Basbasi

Welcome, Megan

En desperat ung kvinna ger sig ut för att ansluta sig till en hemlig elit spinningklass, beredd att ta till alla nödvändiga medel.

USA 2022 / 14:29 / Director: Lily Richards / Producer: Jhanvi Motla, Caitlin Combe, Lily Richards

BabyThump

Ett par, Donny och Marie, vaknar en morgon av att en bebis befinner sig i deras lägenhet. Osäkra på vad de ska göra och chockade av intrånget söker de hjälp från den excentriska Dr. Hoofenhoffer.

UK 2021 / 10:55 / Director: Ian Killick / Producer: Anna McNutt

Buddymovie

Två vänner återförenas i vildmarken där ett ilsket lager håller hov.

USA 2021 / 11:47 / Director: Ryan McGlade

Celle qui n'avait pas vu Friends

Rachel ska gifta sig. Om en timme kommer hon säga ja till sitt livs kärlek. Greg, hennes framtida man, vill se henne innan bröllopet. Hon är så vacker, han ser på henne och säger skrattandes: « Oh my Gooood ! ». Vad som för honom är en tydlig referens till ett skämt från tv-serien Vänner blir snart en källa till en kris för Rachel har aldrig sett serien…

France 2022 / 12:00 / Director: Charlotte Gabris / Producer: Sarah Lelouch

For Pete’s Sake

Jim håller på att bli galen, han har varit på sjukhuset i evigheter. När en doktor tillslut anländer med hans tester är resultaten oväntade. En fråga om skratt och död.

USA 2022 / 13:00 / Director: Gerald B. Fillmore / Producer: Gerald B. Fillmore

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners