Skolvisningar

Kortfilmfestivalen UNG

KORTFILMFESTIVALEN UNG – I KLASSRUMMET

Årets Kortfilmfestivalen UNG äger rum 19-23 oktober 2020. Under en vecka visas kortfilm från hela världen för barn och unga från förskolan upp till gymnasiet.

Visningarna är gratis och kommer i år att flyttas från festivalområdet in i era klassrum. Vi kommer i vanlig ordning tillhandahålla filmpaket för alla åldrar mellan 3-15 år, som ni enkelt kan streama från klassrummen.

Varje filmprogram innehåller 4-8 kortfilmer. Urvalet av filmer till Kortfilmfestivalen UNG görs ur ett pedagogiskt perspektiv så att filmerna ska kunna komplettera undervisningen och diskuteras i klassen efter visningen. För att hjälpa lärarna med detta tar festivalen fram ett studiematerial med frågor att ta upp i klassen till varje program.

Läs mer om hur det går till att boka in sin klass i spalten till höger. Efter att ni har bokat filmpaket får ni en lösenordsskyddad länk till filmprogrammen som kommer finnas tillgängliga att se under hela festivalveckan 19-23 oktober. Länkar och övrig information skickas veckan innan festivalen.

BOKA FILMPAKET

Maila oss på info@shortfilmfestival.com för att boka filmpaket. Skicka med följande information:

Vilket filmpaket: 3-6 år, 7-8 år, 9-10 år, 11-12 år eller 13-15 år?
Skola
Klass
Antal elever
Kontaktuppgifter

Köp biljett till årets festival

Läs mer om hur du köper biljett till våra visningar på Reginateatern och på vår onlinetjänst Kortfilmfestivalen Play.

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners