Skolvisningar

Kortfilmfestivalen UNG

KORTFILMFESTIVALEN UNG – I KLASSRUMMET

Årets Kortfilmfestivalen UNG äger rum 19-23 oktober 2020. Under en vecka visas kortfilm från hela världen för barn och unga från förskolan upp till gymnasiet.

Visningarna är gratis och kommer i år att flyttas från festivalområdet in i era klassrum. Vi kommer i vanlig ordning tillhandahålla filmpaket för alla åldrar mellan 3-15 år, som ni enkelt kan streama från klassrummen.

Varje filmprogram innehåller 4-8 kortfilmer. Urvalet av filmer till Kortfilmfestivalen UNG görs ur ett pedagogiskt perspektiv så att filmerna ska kunna komplettera undervisningen och diskuteras i klassen efter visningen. För att hjälpa lärarna med detta tar festivalen fram ett studiematerial med frågor att ta upp i klassen till varje program.

Läs mer om hur det går till att boka in sin klass i spalten till höger. Efter att ni har bokat filmpaket får ni en lösenordsskyddad länk till filmprogrammen som kommer finnas tillgängliga att se under hela festivalveckan 19-23 oktober. Länkar och övrig information skickas veckan innan festivalen.

BOKA FILMPAKET

Maila oss på info@shortfilmfestival.com för att boka filmpaket. Skicka med följande information:

Vilket filmpaket: 3-6 år, 7-8 år, 9-10 år, 11-12 år eller 13-15 år?
Skola
Klass
Antal elever
Kontaktuppgifter

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners