19-25 oktober 2020

Biljetter

Årets festival arrangeras med publik på Reginateatern och Grand, samt online på vår playtjänst Kortfilmfestivalen Play. Läs nedan om hur du köper biljett till de två alternativen.

Online – Kortfilmfestivalen Play

För endast 90 kronor får du tillgång till alla filmer på hela festivalen på Kortfilmfestivalen Play under festivalveckan 19-25 oktober. Filmerna visas precis som på den fysiska festivalen i program med 5-8 kortfilmer med en total spellängd av cirka 90 minuter. Alla filmer som presenteras i programmet här på hemsidan finns att se på play-tjänsten.

Logga in – klicka här om du redan har en inloggning till Kortfilmfestivalen Play.

På biograf – Reginateatern

Större delen av festivalprogrammet visas även på plats på Reginateatern 19-25 oktober. På grund av det begränsade antalet platser och speciella omständigheter kring att arrangera fysiska visningar säljer vi inte några festivalkort. Vi erbjuder istället enkelbiljetter till visningarna till ett lite lägre pris än vanligt. Biljett till en visning kostar 75 kronor och köps utan serviceavgift på Tickster.

På grund av Coronarestriktioner tar vi endast in 50 personer per visning, och platserna är luftigt utplacerade i salongen. Köp gärna din biljett i förväg så vi kan undvika köer och trängsel i foajén. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett tryggt och säkert evenemang.

På kvällsvisningarna på fredag och lördag håller foajébaren öppet och säljer drycker med och utan alkohol samt snacks.

Samtal på biograf - Grand

Under festivalen arrangeras ett antal seminarier och samtal med fri entré.

Boka plats på samtalen genom att maila till tickets@shortfilmfestival.com

Maila eller ring gärna vår servicetelefon om ni har några problem med att köpa biljetter till Kortfilmfestivalen Play eller via Tickster.

Kontakt: 018-12 00 25 eller info@shortfilmfestival.com.

Varmt välkomna till årets festival!

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners