Kom och jobba med oss

Lediga tjänster 2022

Uppsala Kortfilmfestival utlyser två tjänster inför hösten. Vill du vara en del av vårt festivalteam? Sök någon av dessa tjänster.

För upplysningar om tjänsterna, kontakta festivalchef Niclas Due Gillberg, niclas.gillberg@shortfilmfestival.com.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 juni!

Projektkoordinator

Omfattning: 100% 1 september till 31 oktober

Festivalen söker en projektkoordinator med ansvar för att organisera delar av arbetet under festivalveckan 24-30 oktober. Koordinatorns huvuduppgifter kommer vara att koordinera biljettförsäljning, biografer och andra lokaler/aktiviteter under festivalen. Koordinatorn kommer vara ansvarig för flera områdeskoordinatorer och stort antal volontärer. I tjänsten ingår även att vara redaktör för festivalens katalog.

Vi söker en kollega med god samarbetsförmåga, stor flexibilitet och vana av högt tempo. Det är bra om personen har jobbat med liknande evenemang tidigare och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Personen behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska. Det är viktigt att personen är bra på att entusiasmera sina medarbetare och på ett naturligt sätt kan leda arbetet på sina ansvarsområden.

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev och skickas per email till info@shortfilmfestival.com senast den 20 juni.

Layoutansvarig för festivalkatalogen

Vi söker en person för att jobba med designen av årets festivalkatalog. Personen kommer vara ansvarig för den grafiska utformningen av katalogen från början till inlämning till tryck. Festivalens katalog är en omfattande publikation som innehåller all väsentlig information om festivalen, inklusive presentationer av samtliga filmer som visas.

Arbetet genomförs under september och katalogen lämnas in till tryck i början av oktober. Arbetet sker både på kontorstid och på helger. Personen som söker bör ha god kunskap om bildbehandling för tryck och stor erfarenhet av att jobba i Indesign. Arbetet sker i nära samarbete med en redaktör samt flera andra medarbetare på festivalkontoret. Det är därför viktigt att personen är bra på att samarbeta i grupp och är bra på att kompromissa. För uppdraget utgår ett fast arvode.

Ansökan skickas per email till info@shortfilmfestival.com senast 20 juni.

Beskriv gärna dina tidigare erfarenheter av att designa trycksaker/kataloger och skicka gärna med arbetsprover.

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners