25-31 oktober 2021

Festivalbar och Fest

Under festivalen är Taps Beer Bar festivalbar och mötesplats för publik och gäster. På lördagen den 30/10 arrangerar festivalen en stor fest på Uppsala Brygghus.

Taps Beer Bar, Drottninggatan 8

Festivalbaren

Under festivalveckan är festivalbaren Taps Beer Bar på Drottninggatan 8 öppen varje kväll från måndag till söndag. Taps Beer Bar erbjuder mat för alla smaker och dryck i världsklass. Mot uppvisande av biljett erbjuder festivalbaren 10% rabatt vid köp av både mat och dryck i samband med besök på festivalen.

Öppettider: mån-tor 16-01, fre-lör 14-03, sön 14-23.

Varmt välkomna!

Uppsala Brygghus, Märstagatan 10

Den stora 40-årsfesten

Festivalen firar 40-årsjubileet med en stor fest på Uppsala Brygghus lördagen den 30/10 kl 20-01. Tillsammans med Uppsalas bästa bryggeri, som endast ligger ett stenkast från Centralstationen, bjuder festivalen in till stor 40-årsfest. Det blir filmvisningar utomhus, dansig musik inne och inte minst Uppsalas bästa öl.

DJ för kvällen är Mai Nestor. Mai Nestor är DJ och tidigare medlem i minimal wave-bandet Facit. Med smak för det obskyra och tidig elektronisk musik glider hon fritt mellan vitt skilda genrer i sina eklektiska DJ-set och spelar ofta in musikmixar för radio.

Inträde: 60 kronor (biljett köps endast i förväg på Tickster)

Varm välkomna till årets kortfilmsfest!

  • Filmvisning utomhus kl 20-23

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners