Branschgäster

Press & bransch

Uppsala Kortfilmfestival besöks årligen av nära 400 ackrediterade branschgäster från Sverige och resten av världen. Ackreditering till kortfilmfestivalen är gratis och ger tillträde till alla visningar, seminarier, branschträffar och videobiblioteket.

Press & bransch

Årets festival genomförs både med fysiska visningar/samtal och online på vår egen playtjänst Kortfilmfestivalen Play. Detta är tillgängligt för alla som ackrediterar sig till festivalen. De fysiska visningarna är starkt reglerade på grund av pandemin. Detta innebär att branschbesökare alltid måste anmäla sig i förväg till alla visningar och samtal. Hör av er till gästkontoret på guest@shortfilmfestival.com för att söka ackreditering till de fysiska visningarna.

Branschgäster uppmanas också att ta del av hela programmet online på Kortfilmfestivalen Play. Gratis ackreditering söks via denna länk: Ackreditering Kortfilmfestivalen Play

Vi rekommenderar alla branschbesökare som besöker årets festival att bo på vårt festivalhotell Clarion Hotel Gillet: Clarion Hotel Gillet. Hotellet erbjuder 15% rabatt till festivalens branschgäster. Hör av er till gästkontoret för rabattkod.

Varmt välkomna till årets Uppsala Kortfilmfestival!

1982

Startades företaget

300

Filmer per festival

70

Länder

50-50

Kvinnliga/manliga regissörer

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners