Kinky Kino

FÖRFÖRISKA VISKNINGAR, en passionerad kyss, händer som sakta smeker svettig hud och kroppar som darrar i extas – vare sig du tittar ensam eller som del av en grupp kommer det här läckra programmet att låta dig sväva fram genom ett underland av (själv)tillfredsställelse på väg mot målet: ett välsmakande, vått och krämigt klimax. Ibland ärdet roligt, ibland allvarligt, men alltid fritt från kink-shaming i vårt färgglada firande av sexualitet och djupdykning i våra egna begär, där du kanske till och med kan hitta ny kinky inspiration till dina erotiska fantasier. Mamma mia!

Curators: Eva Krenner, Tom Kiesecoms
Originally curated for Vienna Shorts.

Visas:
FRI 27/10, 23:00 SLOTTS
SUN 29/10, 21:00 SLOTTS

PUSSY LOVE

Cool Cat har bjudit in dig. Till “Pussy Love”-världen. Njut av en lust- och lättjashow! Ha kul med tuttar och kukar! Klorna är vassa, läsken porlar och pälsen blir våt. Romantik är kitsch. Men även den mest slutkörda kissen kan förlora sig i kärlek.

Germany 2022 / 4:10 / Director: Linda Krauss

TONGUE

Trött på att män pratar med henne, tar en kvinna en sensuell resa med ovanliga vänner.

Canada 2022 / 2:02 / Director: Kaho Yoshida

KLIMAX

Kom in i de kvinnliga organens inre värld via abstrakta och associativa bilder! Vår huvudperson Barbie genomgår en transformation. Som Alice i Underlandet sjunker hon ner i en magisk värld, en plats för lockelse och förtjusning. Det är en fantastisk plats, som leder henne steg för steg mot en frihet från stelhet och förtryck.

Germany 2021 / 3:00 / Director: Bea Hoeller

(JUST) BALLOONS

Ett gammalt VHS-band erbjuder en kittlande bildväv av ballongorienterad underhållning.

Canada 2022 / 6:40 / Director: Zahm Waters

SORRY I AM LATE I WAS MASTURBATING

Hanna är på okänd mark när hon följer rådet av sin vän att onanera före en skrämmande dejt. Hon letar upp vägledning online, snubblar sig stelt igenom instruktionerna och framkallar till slut en färgstark, befriande fantasi.

Germany 2022 / 6:09 / Director: Alena Shevchenko

GÅR DET BRA

Sara upplever en annan kvinnas orgasm och får en ny syn på livet.

Norway 2021 / 4:00 / Director: Mattis Ohana Goksøyr

PIPES

Rörmokaren Bob blir anlitad för att laga ett trasigt rör och hamnar högst överraskad på en gay fetisch-klubb.

Switzerland 2022 / 4:03 / Director: Jessica Meier, Kilian Feusi, Sujanth Ravichandran

PROGRESSIVE TOUCH

Kan man ha sex till en oregelbunden rytm? Sex som dans och komedi skildras i denna film om förhållandet mellan sex, koreografi och musikkomposition.

Austria, Netherlands, United States 2020 / 13:00 / Director: Michael Portnoy

WET STREAMING III - FUCK MY FICUS

Onani med YouTubes naturporrkanal: en tornado över Wien, Perus regnskog och Viktoriafallen är porrstjärnorna vi använder för att få vätskorna att flöda och och få med oss utomhuslivet hem. Den här filmen tacklar, på ett både kritiskt och humoristiskt vis, koncepten ekosexualitet, naturfetischism och aktivism som de beskrivs i Annie Sprinkles och Beth Stephens manifest.

Austria 2021 / 5:20 / Director: Eva Sommer, Daniela Zahlner, Aaron Scherer

HUNGARIAN TANGO

Ett par gör en resa i ett litet ungerskt hem. Vad som börjar som ett erotiskt scenario blir snabbt en häpnadsväckande resa genom kosmos. Slicka, annars går vi under!

Germany 2022 / 11:50 / Director: Pina Brutal

MONSTERDYKË

En transkvinna som är missnöjd med sina erfarenheter av att dejta män får ett lesbiskt uppvaknande när en monsterskulptur hon skapat kommer till liv och skakar om hennes värld.

Canada 2021 / 4:25 / Director: Kaye Adelaide, Mariel Sharp

SWEAT OF HIS COW

Från botten av någons borttappade VHS-kassetter kommer en historia om en otroligt vacker läkare-advokat som får slut på bensin precis vid en lada där en otroligt svettig man mjölkar en ko. Ett sexigt förhållande börjar där de får lära sig att bensin bara är början, och mjölk alltid är slutet.

United States 2022 / 5:54 / Director: Alan Smithee, John Stuart Wildman

THE CANNOLI BROTHERS

De är kanske inte äkta bröder, men deras cannoli är långt ifrån falsk.

Germany 2023 / 2:30 / Director: Ty Wardwell, Ethan Folk

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners