Familjevisning 4-8 år

Ett urval av filmer från Kortfilmfestivalen UNG presenteras i en visning för hela familjen, i synnerhet för barn i åldrarna 4–8 år. I programmet får vi bland annat träffa flickan som inte kan slita sig från sin mobiltelefon och den lilla blå draken som är ute på ruskiga äventyr. Fri entré!

Picknick-visning: på lördagen visas detta program som picknick-visning i S:t Per Gallerian. Ta med egen filt och picknick-mat och njut av filmerna. Arrangeras i samarbete med S:t Per Gallerian.

Curators: Niclas Due Gillberg, Julia Welander

Visas:
LÖR 26/10, 13:00 S:T PER GALLERIAN
SÖN 27/10, 11:00 REGINA

A MENINA COM OS OLHOS OCUPADOS

Flickan går genom staden, hållandes en mobil hon inte kan ta ögonen ifrån. Längs vägen möter hon karaktärer som försöker fånga hennes uppmärksamhet, men alla misslyckas. Efter ett rad äventyr hamnar flickan i en bergochdalbana, men under den fartfyllda åkturen tappar hon telefonen på marken!

Portugal 2024 / 7:55 / Director: André Carrilho

SEVANIK

Den lilla draken Sevanik har en kompis, ett fluffigt moln. Molnet följer med Sevanik överallt. En dag blir Sevanik biten av en mygga! Detta skapar oväntade förändringar i deras vänskap.

Armenia 2023 / 7:05 / Director: Harut Tumaghyan

VEMS FEL?

Idag får alla barnen ta med sig sitt favoritgosedjur till förskolan. Knatt ser fram emot att få visa upp sin superhjälte, men Lilla Hund har med sig en leksak som är FÖR fantastisk.

Sweden 2024 / 5:13 / Director: Linda Hambäck, Stina Wirsen

FORAGE

Rost-boten Zip letar efter skatter på den röriga och övergivna vinden, i förhoppningar om att dekorera sitt hem, och kanske hitta en vän. När en mus stjäl ett särskilt värdefullt fynd går Zip på jakt för att få tillbaka sin ägodel. 

United States 2023 / 7:29 / Director: Carolyn Gair

LA VITUALLA

8-åriga Julio blir bestulen av möjligheten att sörja förlusten av sin mormor, när han skickas iväg precis efter att hon har gått bort.

Colombia 2023 / 9:05 / Director: Santiago Posada

BEURK !

Usch! Par som pussas på munnen är äckliga. Det värsta är att du inte kan missa dem: när folk är på väg att kyssas blir deras läppar rosa och skinande. Léo skrattar åt dem tillsammans med de andra barnen på sommarlägret. Men han har en hemlighet, hans egen mun har börjat skimra.

France 2023 / 13:10 / Director: Loïc Espuche

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners