Kinky Kino

Dreglar din mun vid tanken på en natt av frisläppta nöjen? Kom då och släck törsten med en tur till vårt kök där safterna flödar fritt! Ta njutningen i egna händer och lär dig älska din fitta när vi utforskar den explicita lustens bakgator och erotikens upptäckter, från snabba lägenhetsligg till landsbygdsromantiska sugmärken. Stöka till dig – men var också beredd att dra fram dammvippan och alla dammsugardelarna för att predika ett nytt evangelium: renlighet är vägen till kåthet. Är du redo för ett kinky klimax?

Curators: Eva Krenner, Tom Kiesecoms
Originally curated for Vienna Shorts

Visas:
FRE 25/10, 23:00 SLOTTS
SÖN 27/10, 21:00 SLOTTS

FOU DE BASSAN

Följ dina önskningar in i mörka gränder, där lusten lurar! Kroppar som rör vid varandra ackompanjeras av sensuella saxofonlåtar och en pirrande känsla av sexuell spänning.

France 2021 / 4:21 / Director: Yann Gonzalez

CRÈME CARAMEL

När du är besatt av någon blir du förälskad i alla små detaljer – formen på deras höfter, hur ljuset träffar deras hår, färgen på deras läppar … Och du värnar om alla dessa små detaljer för deras egen skönhets skull.

Canada, Spain 2014 / 4:15 / Director: Pablo Chocrón

TASTE OF YOU

Två kockar arbetar i köket för att skapa den perfekta sammansättningen för sin exklusiva maträtt, men de kan inte riktigt komma på hur den ska bli riktigt så läcker som de vill. Kanske behöver rätten bara lite extra kärlek?

Germany 2023 / 7:19 / Director: Bea Blue

TWO OF SWORDS

“Two of Swords” är ett intensivt poetiskt möte mellan två människor som älskar att ha roligt och glädja varandra i en mörk och sensuell atmosfär.

United Kingdom 2022 / 12:56 / Director: Four Chambers

SPEED DATE

Ibland måste saker hända fort, precis som i denna snabba blinddejt mellan Holger och Wolfgang.

Austria, Germany 2023 / 0:56 / Director: Jan Soldat

TRÄUME – 2BANG SERAFINA SKY

Landsbygdsnostalgi möter porr i denna erotiska och fräcka musikvideo, där Dirndl och Lederhosen snabbt åker av för en kryddig trekant.

Germany 2022 / 3:45 / Director: HardWerk

HAND SOLO – MARIKA HACKMAN

”Hand Solo” är inte bara en musikvideo till Marika Hackmans låt, den är också en välbehövlig hymn som hyllar kvinnlig onani. Filmen utforskar arkitekturens överväldigande falliska miljö, plockar fram de yoniska formerna inom den och driver fram emot en himlastormande orgasm innan den övergår till riktiga vittnesmål om onani och skammen som – tyvärr – fortfarande är kopplad till den.

United Kingdom 2019 / 3:51 / Director: Sam Bailey

LOVE YOUR CUNT

”Love Your Cunt” är ett kärleksbrev till alla vulvor och en uppmaning att värdesätta din egen, oavsett hur den ser ut eller känns. Varje fitta är speciell och ingen vet det bättre än du själv!

United Kingdom 2019 / 12:19 / Director: altSHIFT

CHORES

Ett hembiträde upptäcker sin passion för hushållsarbete och ger sig på en storstädning.

United States 2020 / 3:22 / Director: Patrick McPheron

DEEP CLEAN

Renlighet är en dygd! ”Deep Clean” är en hyllning till objektofili och självtillfredsställelse som kommer att få dig att ompröva din vanliga städrutin.

United Kingdom 2019 / 4:17 / Director: David Wilson

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners