Familjevisning 4-8 år

Ett urval av filmer från Kortfilmfestivalen UNG presenteras i en visning för hela familjen, i synnerhet för barn i åldrarna 4–8 år. I programmet får vi bland annat träffa Luce vars värld en dag invaderas av en stor sten, konstnären Marja som har svårt att tämja pappret hon ska måla på och en uppsjö av fågelsorter som samlats för den stora flygtävlingen. Fri entré!

Picknick-visning: på söndagen visas detta program som picknick-visning på Grand. Vi flyttar undan alla biostolar och har picknick på golvet. Ta med egen filt och picknick-mat.

Visas:
SAT 29/10, 11:00 REGINA
SUN 30/10, 13:00 GRAND (PICKNICK)

Luce and the Rock

Plötsligt en dag dyker en gigantisk sten upp i mitten av den fridfulla lilla staden där Luce bor. Byborna kan inte ens öppna dörrarna till sina hus längre! Luce är arg: Försvinn Sten, du har inget här att göra! Och vad gör du här förresten?

Belgium, The Netherlands, France 2022 / 12:58 / Director: Britt Raes

De fantastische vliegwedstrijd

Välkomna till den Fantastiska Flygtävlingen för fåglar! Klockan räknar ner och fåglarna gör sig redo för den årliga flygtävlingen, men en och en får varje lag problem… Flamingorna sitter fast! Hökarna är ur kontroll!
Kan någon vinna över kycklingarna?
Fusk och ojust spel finns i överflöd i denna animation, där bara åskådaren kan bedöma vem den sanna vinnaren är.

The Netherlands 2021 / 5:46 / Director: John Croezen / Producer: John Croezen

Blue Curry

De viktigaste livsläxorna kan bli lärda genom de enklaste upplevelserna, när ditt kök blir ditt största klassrum, och din mamma serverar dig en tallrik visdom.

France 2021 / 5:45 / Director: Chien-Ju Hung, Jimin Jung, Léa Pietrzyk, Magali Dunkyach, Vajra Pancharia

Ich habe keine Angst!

En film om rädsla och mod, och upptäckten att det finns många saker du inte behöver vara rädd för, ifall du förstår dem.

Germany, Norway 2022 / 7:06 / Director: Marita Mayer / Producer: Fabian Driehorst, Lillian Løvseth

Bidragsgivare, sponsorer och samarbetspartners